vrijdag 30 november 2012

politiek hollanda


De PvdA, SP, D66 en CDA bevestigen berichtgeving hierover vrijdag in Nieuwsuur.
Myrthe Hilkens (PvdA) wil dat Van Rijn met een brief of nota komt waarin een „breed pakket maatregelen” wordt aangekondigd om het roken te ontmoedigen. Daarbij valt te denken aan minder verkooppunten voor tabak, de verhoging van accijns, het verbieden van smaakstoffen in tabak en het onaantrekkelijk maken van pakjes. „Het is een waanzinnig hardnekkige verslaving waarvan heel veel mensen ziek worden.”
Ook de andere partijen denken aan maatregelen in die hoek. Henk van Gerven van de SP pleit voor een nieuwe campagne tegen het roken en een verbod op roken op het schoolplein. De maatregelen zijn volgens hem hard nodig omdat het aantal rokers weer is toegenomen. Hij wil verder dat het rookverbod in de horeca goed wordt gehandhaafd.
Onder het vorige kabinet werd een aantal maatregelen tegen het roken verzacht en er werd nadrukkelijker gewezen op de verantwoordelijkheid van mensen zelf. Er was veel kritiek op dit beleid van antirookorganisaties zoals het Astma Fonds, de Nederlandse Hartstichting en KWF Kankerbestrijding.
Telegraaf 

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21122234/__Hardere_aanpak_roken__.html


about smoking.

and anti gay?

lol

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

one8

one8
nitya en krishnamurti

homogay

homogay
krishnamurti en nitya

1 april

ii smoked the last sigaret
2 july 2014
i
en
i
=
toady en cai
8

wave

en
swing